Vielä kesälomaan on matkaa, mutta kohta se sieltä tulee ja olen niin sen tarpeessa. Odotan ku kuuta nousevaa, ettei mun tartte nousta kellon soittoon ja mennä raatamaan töihin, jossa on yhtä kuuma ku ulkona. Ja miettii miten kuuma siellä jo nyt on, et miten kuuma meidän töissä oikeen on. Pakastimessakin ku eilen kävi töissä, ni se oikeen höyrys ja ennen siel on ollu todella kylmä ja nyt siel oli vaan viilee. Keittiössä uunien ja patojen kuumuudessa ois kiva ku toimis ees ilmastointi. Tai jos se toimii ni ei se kovin tehokas oo. 

kesälomalle ei oo vielä sen suurempia suunnitelmia, kun ollaan menossa laivareissulle. Lapset tykkää! Ja on se itsellekin jotain muuta kun kotona olemista. Ollaan varattu perhehytti Viking Lineltä. Ja ennen en ole ollut tälläisessä hytissä. Odotan innolla tätä hyttiä, Grace:llä on kyllä todella siistit ja kivat hytit. 

Ilmatkin varmaan on kauniit, joten rannallakin varmaan käydään. Tässä kaarinan alueella on tosiaan aika monta rantaa. Littoisten järvessä en ole itse kynyt aikuis iällä uimassa, mutta lapsena olen käynyt. Mutta poika on käynyt kyllä siellä uiskentelemassa.  Rantoja on littoisissa kaksi (ainakin) 

Sitten hovirinnasta löytyy myös ranta, sielläkään ei olla käyty uimassa, mutta tiedän rannan. siellä on myös tosi kiva leikkikenttä ja liikennepuisto.

Piikkiössä raadelmassa on myös yksi ranta. Ei olla sielläkään käyty, mutta ehkä tänä kesänä sitten käydään nämä kaikki läpi. 

Muumimaailmaan pikku neiti toivoisi pääsevän. Mutta mitä niitä just viikonloppuna kattosin ni on se kyllä aika suolanen hinta 29€ sekä lapsista ja aikuisista. Mutta tykkään kyllä itsekkin siitä paikasta. Se on just kyllä neidin ikäisille tarkotettu. Edellisvuonna käytiin siellä, vaikka satoi niin oli todella kiva reissu. Ostettiin vielä matkaherkuiksi muumimamman pikku munkkeja, ja voi että ne oli super hyviä. 

Kuukausi ehtii hurahtaa kyllä niin nopeaa ohi. Mutta en halua, että joka päivä on suunniteltu. Omalla painollaan mennää. :)